Feestweekend 2010

Het is alweer 5 jaar geleden dat we voor het eerst een barbecue organiseerden voor alle toekomstige bewoners van de Heijcamp. De bouwwerkzaamheden waren toen nog in volle gang. Reden dus om dit jaar een feestje te vieren.

Vrijdag 18 juni: Om 18.00 uur werden de tentjes opgezet voor de 17 kinderen die met een aantal ouders bleven overnachten op het middenterrein. Toen alle tenten waren ingericht zijn we spelletjes gaan doen: (panty-)voetbal, chipskettingen maken en karaoke. Vooral dat laatste was een groot succes! Rond 22.30 uur was het tijd om te gaan slapen.

Zaterdag 19 juni: 9.00 uur: tijd voor een gezamenlijk ontbijt. Het was heel erg leuk dat jong en oud hierbij vertegenwoordigd waren. Met ongeveer 50 volwassenen en kinderen hebben we heerlijk gegeten.

Om 13.30 uur hebben we gezellig met z’n allen voetbal gekeken in de tent. De televisie werd ter beschikking gesteld door Firma Lunenburg. Hartelijk dank hiervoor!

Als afsluiting begon om 19.30 uur de jaarlijkse barbecue. Deze werd wederom goed bezocht. Ongeveer 50 mensen hebben deze avond heerlijk gegeten en gedronken. Later op de avond werd de karaoke weer tevoorschijn gehaald. De hele buurt heeft mee kunnen genieten van de zangers en zangeressen in spé.

Het was een heel druk maar vooral gezellig weekend dat zeker voor herhaling vatbaar is!

Rest mij nog om alle vrijwilligers te danken voor hun inzet. Zonder jullie is het onmogelijk om zo’n weekend te organiseren!